Božič Reindee Steno Tapiserija Živali Stenske Slike Umetnost Ptic Deers Hipi Bedspread Listi Doma Stranka Dekoracijo 150cmx215cm

Božič Reindee Steno Tapiserija Živali Stenske Slike Umetnost Ptic Deers Hipi Bedspread Listi Doma Stranka Dekoracijo 150cmx215cm

w8910

Novo

Na zalogi

€19.27 €11.18
Količina

Oznake: krpo tapiserija, fantasy tapiserija, asus zenfone živo zb501kl zaslon na dotik, flamingo tapiserija, gobelin, jelena tapiserija, nordijska tapiserija, coolpix objektiv, cvet tapiserija, tapestri steno.

1.Imate 7 dni, da nas kontaktirate in 30 dni, da se vrnete na to, od teh datum prejema.Če so elementi, ki je v vaši lasti več kot 7 dni,bo c onsidered uporablja in ne bomo issure vračilo ali zamenjavo za vas.Ni izjem!Ladjar stroškov, je medved, ki jih tako prodajalca in kupca na pol.

2.Vsi vrnjeni izdelki morajo biti v originalni embalaži in morate priskrbeti se nas s dostava številko za sledenje,posebne reasion za vrnitev,in svoje naročilo ID.

3.Povrnili vam bomo vaše celotno zmagovalno ponudbo znesek,po prejemu postavka v izvirno stanje in embalaže z vsemi deli in pribor, zajeti,Po tako kupec in prodajalec preklic transakcije iz www.kpc-svetijurij.si.Ali lahko odločijo za zamenjavo.

4.Bomo nosi vse stroške prevozov, če se proizvodi ne, kot se oglašuje.

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<

Podobni izdelki