Dolgo Lesa Obesek, Uhani Za Ženske, Več Barv, Stilov, Mode Krog Krog, Kvadrat Uhani Za Ženske, Nakit, Dodatki Za Darilo

Dolgo Lesa Obesek, Uhani Za Ženske, Več Barv, Stilov, Mode Krog Krog, Kvadrat Uhani Za Ženske, Nakit, Dodatki Za Darilo

w76363

Novo

Na zalogi

€5.95 €2.92
Količina

Oznake: multi boho uhani, vinski leseni pribor, leseno opremo barve, multi par uhan, veliki uhani uhan, lesene podgana opremo, multi želvovina uhani, starinsko multi uhan, kopel pribor, lesena, lesene prevozi določeno točko opremo.

Slog:Evropi in Ameriki

Material:les

Vrste:uhani

Styling:geometrije

Embalaža:posameznih paket

Priložnosti za darilo:zaslužki Zaposlencev,poroke, potovanja spominkov

Ponatis logotip:da

Dobrodošli v naši trgovini.Če imate kakršnakoli vprašanja, se lahko obrnete na nas in pomagali vam bomo rešiti.

1. Po njenem plačilu, vam bomo poslali paket v najkrajšem možnem času, običajno v roku 1-5 dni, in čas dobave, ob praznikih ali posebnih vreme bo mogoče odložiti.

2. Zaradi različnih spremljanje in svetlobni učinek, dejanske barve artikla se lahko nekoliko razlikuje od barve, je pokazala na slike. 3. Kaj naj storim, če je problem z blagom sem prejel?Če je blago poškodovano ali je kakovost problem, prosimo, pošljite nam fotografijo zadevnega izdelka.Smo potrdili, da je za naš razlogov, vam bomo vračilo denarja ali ponovno izdajo.Če ste nezadovoljni s postavko, prosimo, pišite nam za vračilo ali poslati v roku enega tedna.Vsi izdelki morajo biti vrnjeni v prvotno stanje in kupec je odgovoren za povratno poštnino 4.Kaj naj naredim, če nisem prejel blago?Če bi še vedno ima zaščito obdobju, vas prosimo, počakajte potrpežljivo do zaščite obdobje konča in bodite pozorni na vaše post office informacije.Če bi stanje kaže, končana.Prosimo, kontaktirajte nas in bomo potrdili posebne informacije v paket.Po potrditvi, če ne prejme blaga, se lahko obrnete na nas in pomagali vam bomo rešiti.bomo poskrbeli za vračilo za vas.

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<

Podobni izdelki