OPOMBA MC40 Wall Mount Ergonomska Sit Stojala delovne postaje 24-35 Palčni Monitor Imetnik Plina Strut Roko z Zložljivo Tipkovnico Ploščo 2XUSB3.0

OPOMBA MC40 Wall Mount Ergonomska Sit Stojala delovne postaje 24-35 Palčni Monitor Imetnik Plina Strut Roko z Zložljivo Tipkovnico Ploščo 2XUSB3.0

w5270

Novo

Na zalogi

€81.27 €58.51
Količina

Oznake: desk tipkovnico pladenj, nosilec za monitor, namizno stojalo za zaslon, devider tv stojala, opomba čevelj, podpora napotilo f80, ipad wall mount sliko, tv-stojalo za zaslon, vesa tabela stojalo, tipkovnica podporo.

1. Vse shipping stroški so pokazali v www.kpc-svetijurij.si ne vključuje Razširjeno Območje z Doplačilom! 2. Pls preverite z UPS, FedEx, DHL, TNT, DPEX ect.za potrditev, če svoje mesto (poštna številka) mora Razširiti Območje z Doplačilom!! 3. Carinskih Dajatev in Davkov, ki NISO vključeni v stroške pomorskega prometa . 4. Prosim, pustite vaš naslov pisarne za zbiranje parcele. 5. Stranke iz Brazilije pls pustite vaše CPF število v zaporedju, če izberete dostava iz Kitajske, kot je vaš carinski ga potrebujejo. 6. Stranke iz Čila pls pustite vaše RUT število v vrstnem redu, kot je vaš carinski ga potrebujejo. 7. Clents iz Argentine pls pustite vaše CUIT število v vrstnem redu, kot je vaš carinski ga potrebujejo. 8. Stranke iz Brazilije, pls izberite shipping iz Brazilije, tako da vam ne bo treba plačati carinski brezplačno! 9. Stranke iz Rusije, pls izberite shipping iz Rusije, tako da vam ne bo treba plačati carinski brezplačno! 10. Stranke iz Držav članic EU, pls izberite shipping iz Španije,Nemčije ali iz češke, tako da vam ne bo treba plačati carinskih dajatev in DDV brezplačno! 11.Balearski Otoki,Ceuta ,Melilla, ter Kanarski Otoki v Španiji morali plačati carinskih dajatev in dajatev! Model: MC40 Ustreza velikost zaslona 24 "-35"

Je NAPOTILO MC40 je Ergonomija Interaktivni Sit-Stand Wall Mount Delovno mesto.Gre z VESA nosilcem za montažo zaslona 24" 35".

MC40 vam swing vaš zaslon v levo, desno, gor in dol za celoten obseg gibanja zagotavljajo neprekosljivo ergonomsko udobje, krepiti zdrav življenjski slog in izboljšanje productivities v obeh domovih in pisarnah.

Po višini nastavljiv zaslon in tipkovnico poteze enostavno in hkrati dvigalo za pravilno višino, ki vam omogoča, da enostavno sedi ali vstane na povpraševanje, kot je vaša izbira.Raztegljivi in Zložljiva tipkovnica zagotoviti tune up in tipkovnice potisnite roko iz poti, ko potrebujete prostor.

Zgrajena v trajno plin-strut valj, aluminijevih zlitin in jekla izdelana za dolgotrajno s kabli upravljanje poti pod roko.Kaj je več, izdelek nameščen z 2X vmesnik USB adapterji za polnjenje vašega ipad ali handphone na povpraševanje in gadget polje za ključne torbica in druge kul predmete.

MC40 TV Wall Mount je primerna in idealno za omejitev prostora in vogale doma ali pisarne.Modularna zasnova omogoča namestitev, preprost in enostaven.

* Enostavno in hkrati dvignite tipkovnico in LCD zaslon na pravilno višino.

* Prostor ohranjevalnik za dom in pisarne.

* Spodbujanje wellness v vsakdanjem delovnem procesu in za domače razvedrilo.

* Stalni platformo povečanje productivities.

* Brez dragih višini-nastavljiv mize ali stolov, ki so potrebni kot že zagotavlja.

* Preprosta namestitev in enostaven za uporabo, tiho delovanje

■ Ustreza večini 24" 35" se prikaže,podporo obremenitve od 4.4 do 33 kg (2-15 kg), VESA kompatibilno 75x75, 100x100 mm

■ Zaslon in tipkovnico dvigalo razdalja 17.3" (440mm),tipkovnice potisnite sprednji in nazaj 2" (50 mm)

■ Vrtljivi ±180°,zaslon nagibni koti +9° c do -12°

■ Popolno razširitev : 46" (1170mm)

■ Črni in Beli barvi

2xUSB3.0 vrata v prednji

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<

Podobni izdelki