Uteck Kitara Kocka ASIO Tetiva USB Avdio Vmesnik DI Primerni Za Mehko Kitarsko Ploščad JAMVOX AmpITube

Uteck Kitara Kocka ASIO Tetiva USB Avdio Vmesnik DI Primerni Za Mehko Kitarsko Ploščad JAMVOX AmpITube

w3428

Novo

Na zalogi

€40.06 €28.04
Količina

Oznake: kitara usb, sem ploščad pro, struna kitara, kocka kitaro, kitara ploščad, kitara povezavo usb, ios usb audio vmesnik, kocka rubik, prenosni kitara audio vmesnik, kitara povezava.

Uvod Kitara Kocka je strokovno in prenosni USB Avdio Vmesnik in DI BOX!Ki vam daje najboljše HI-fi avdio kakovost in najnižjo zakasnitve!To je najlažji in najboljši način za snemanje kitare,glas ande več s vaš PC ali MAC!In to bi bil edini način, da opravljate svoje MIDI delo!Withe Kitaro Kocko,VST,VSTI,avdio ali sekvenčnika MIDI programsko opremo,jo lahko spremeni vaš PC ali MAC računalnik v v fantastično delovne platforme, na katerih lahko uporabite klasičen učinkov, v studiu kot tudi na odru.To vam omogoča, da posnamete,prakso,ki igrajo skupaj, če želite predvajanje ali predvajate neposredno nad modeliranje ojačevalniki in učinke.Z ZVEZEK,Kitaro Kocka, ti je nemogoče, da dela v zaprtih prostorih ali na prostem.To bi bila najboljša izbira za kitaro in MIDI ljubitelje!Značilnosti nastavljiv TRS HI-Ž vhod za Kitaro,Bas in drugi instrumenti in MIC nastavljiv stereo izhod za slušalke izhod za slušalke Strokovno DI Box Idicator-VODIL vrh in signalov Najboljši HI-fi avdio kakovost Pre-amp,pridobili nastavljiva,zmanjšanje vnosa hrupa 2 stopnji moči filter,ne hrup ASIO na voljo je gonilnik,brez zakasnitve,spremljanja v realnem času 16 Bitni AD/DA Pretvorniki Stopnja vzorca 32.0 kHZ,44,1 kHZ,48,0 kHZ Dinamični razpon:>86dB(A) USB 2.0,USB Powerd,ki podpira hot plug Voznik skladu za WinXP/VISTA/7,Mac OSX, Zmago 10. Združljiv z Nuendo,Sonar,in druge zvočne ali sekvenčnika MIDI programske opreme Združljiv s Kitaro Ploščad,JAMVOX,Ampitube,Revalver MK in drugih VRST Združljiv z Hypersonic,Grand 2 in drugih VSTI

1.Ladja je odvisno od kupca, carinjenje čas ali drugi dejavniki, kot so vreme ali stališče na cilj.Če ste videli paket, ki je prispel svoje mesto, lahko preverite s carinsko ali lokalni pošti, tako da boste lahko dobili blaga kmalu. 2.Običajni čas dostave z različnimi express podjetja.EMS: Ocenjen čas dostave 5-10 delovnih dni China post air mail :Ocenjen čas dostave 15-45 delovnih dni ePacket: Ocenjen čas dostave 5-10 delovnih dni,ladja, da NAS le Posti Finska: Ocenjen čas dostave 10-30 delovnih dneh, ladje, ruska Federacija in Belorusija samo.www.kpc-svetijurij.si Standardna dostava: Ocenjen čas dostave 15-45 delovne dni, Hong Kong Post Air Mail: Ocenjen čas dostave 15-45 delovnih dni kateri Koli drugi izrazi , ki jih želite, se lahko obrnete na nas.

Bomo samodejno pustite pozitivne povratne informacije, da lahko vsakdo, ki ima dokončanje posla in pustite nam pozitivne povratne informacije. 1.Če vam je všeč naša predmete , vas prosimo, da nas s Petimi Zvezdicami povratne informacije, in pustite drugim, da uživajo preveč. 2. Vaše mnenje je za nas zelo pomembna , če ste nezadovoljni z njim , prosim, kontaktirajte me, prvi namesto dajanja negativne povratne informacije, in na ta način lahko se ukvarjajo z bolj učinkovit. 3. Bomo dal pet start povratne informacije za vsako lepo kupec preveč. 4.Mi prosim email z 'MOJA SPOROČILA" ali "Vprašajte Prodajalca Vprašanja" če imate kakršno koli vprašanje o našem seznamu ali vaš nakup.

1. Vaš denar je plača www.kpc-svetijurij.si po tem, ko ste prejeli blago, www.kpc-svetijurij.si bo dal denar na naš račun .In če se strinjamo, da vrne denar, ki ga je www.kpc-svetijurij.si mu, da vas preveč.Torej, to je varen DEPOZITNI STORITEV. 2. Lahko naredite plačilo za vaše naročilo s Kreditno Kartico, Denar Booker, Money Gram, Banka T/T, Western Union itd.

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<

Podobni izdelki