Pasje Obleke Novo Pomlad In Poletje Moda Za Pse S Proge In Naramnice Oblačila Za Pse, Črtasto Suspender Krilo Krilo Očesa

Pasje Obleke Novo Pomlad In Poletje Moda Za Pse S Proge In Naramnice Oblačila Za Pse, Črtasto Suspender Krilo Krilo Očesa

w24075

Novo

Na zalogi

€3.57 €2.39
Količina

Oznake: pletene suspender krilo, pes obleko poletje, pes obleko, črna saten krilo, krpo pes, pes obleko za, ljubljenčki, psi dodatki za oblačila, identifikacijska oznaka imetnika, pes obleko tutu, zatega za psa.

Opis:

Funkcija:

1. Slog oblikovanja zgornji del suspender krilo preplete pol pol, z zanko del očesa, modi in modnih da koža je srčkan.To je edina izbira, da bi pritegnili pozornost.

2 .Tkanine Design tkanina je izdelana iz dobro bombaž šivanje očesa, ki je mehak in udoben za nošenje v poletnih mesecih.

3. Krilo je zasnovan z lepljena očesa, ki ima močno splošno stereoskopski vtis, oblačila so srčkan in očesa, ki je lahek in zračen, tako da se ne kažejo težko breme.

4. Lok design naredi celotno oblačila živo in lepo, da razpade dullness prejšnjih stilov in določitev majhnih verige, dodati malo barve na lok.

5.Sponka design sponke, design, ki je priročen za oblačila nositi in vzlet, izboljšanje življenja učinkovitost.Dajejo Več Ljubezni, da srčkan hišne in Master.

Specifikacije:

Material: Bombaž

Slog: princesa

Kategorija izdelka: Prugasta camisole

Velikosti: XS, S, M, L, XL, XXL

Majhen pes Teddy VIP oblačila telovnik Pet oblačila.

Super srčkan telovnik za vašega psa.

Izdelan iz visoko kakovostnih materialov za udobno prilegajo.

Srčkan pets za pomlad ali poletje.

Daj vaš ljubek hišne dobro pripravili darilo!

Paket Je Vključeno:

Povodcem Krilo za Dog*1

Opombe:

1.Prosimo, preverite, kolikor je mogoče, poskrbite, da element je tisti, ki jih potrebujete.

2.Prosimo, dovolite 0.5-1 cm razlike zaradi ročnega merjenja.(1 inch=2.54 cm)

3.Barva dejanske elemente lahko nekoliko razlikujejo od seznam slik zaradi različnih zaslonu računalnika, hvala za vaše razumevanje.

Hvala za razumevanje.

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<

Podobni izdelki