SUNLU 1.75 mm 3D Tiskalnik, ki z Žarilno ABS Najboljši Prodajalci, Črna Barva, ABS 3D Nitke 1 KG S Konico Sublimacija Ne Mehurček

SUNLU 1.75 mm 3D Tiskalnik, ki z Žarilno ABS Najboljši Prodajalci, Črna Barva, ABS 3D Nitke 1 KG S Konico Sublimacija Ne Mehurček

w17504

Novo

Na zalogi

€8.80 €7.31
Količina

Oznake: delta kit, 3d tiskalnik pribor profil, elegoo smole, nitke pla, črna žarilno iztiskanje, 3d tiskalnik, matica t8, easythreed mickey, Filamentov, 3d-shirt majica.

ABS Žarilno Značilnosti:

ABS žarilno odlično vpliva alkohola, abrazijsko delovanje, kemične odpornosti in dyeability.To lahko enostavno premikanje gradiva.Združljivih tiskalnikov, ki mora imeti grelne naprave, lahko natisnete modeli imajo stroge zahteve moč in treba proces, kot so: Barvanje, poliranje, stroji,ect.Dobro za Tiskanje majhnih delov, ect. 100% brez oblačka, 3d tiskalnik materiala.

Opis Izdelka:

Premer: 1.75 mm/3.0 mm

Tolerance: +/-0.02 mm

Hitrost tiskanja: 50-100 mm/s

Barve: 26 barv

Priporočamo tisk Temperatura: 220-240℃

Platforma temperatura: 80-120℃

Neto teža: 1 kg s konico

Bruto teža: 1,3 kg

Dolžina:1.75 mm(1 kg)=400m

3.00 mm(1 kg)=135m

ZHUHAI SUNLU INDUSTRIAL CO., LTD.

S sedežem v letu 2013, ki se Nahaja v mestu Zhuhai, guangdong, Kitajska;

Strokovni neposredno proizvajalec z neodvisnimi R&D zmogljivosti;

Glavni Izdelki so 3D pero , 3D tiskalnik žarilno nitko, 3D pero žarnice;

So Vbrizgavanje&Modeliranje delavnica& SMT delavnice;

Glavna Trgih so Severna amerika, Južna Amerika, Zahodna Evropa in Azija;

Naše Poslovne Filozofije je Iskrenost, Osredotočenost, Inovativnost in Praktičnost.

Da bi ohranili visoko kakovost in konkurenčne cene, smo v izboljšanje vseh skupaj s polnim zaupanjem, da ustrezajo vašim zahtevam.

Veselimo se sodelovanja z vami v funkcije.

O Pošiljki:

Kot www.kpc-svetijurij.si prodajo na svetovni ravni, je to mogoče z eno metodo naročil za ladje vseh držav.Izberemo najboljši način dostave za vas, medtem ko razmišlja ladijskega stroškov in učinkovitosti.Večina držav, ki uživajo BREZPLAČNA dostava, medtem ko nekatere države še vedno stroškov.

O Garancijo:

Ponujamo 12 MESECEV garancije za vse naše izdelke.Če se vam zdi disidirala del, prosimo, da posnamete fotografijo, takoj in pošljite ga na naše po-prodaje stranke .Imamo strokovno poprodajne ekipa za reševanje vaše težave online.

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<

Podobni izdelki