Akril Bombaž Škatla Za Shranjevanje Kozmetični Ličila Organizator Bombaž Krog Imetnik Diamond Vzorec Plastična Škatla Kopalniške Opreme

Akril Bombaž Škatla Za Shranjevanje Kozmetični Ličila Organizator Bombaž Krog Imetnik Diamond Vzorec Plastična Škatla Kopalniške Opreme

w16967

Novo

Na zalogi

€9.40 €7.42
Količina

Oznake: acrilic škatle, polje ličila organizator, akrilnih nohtov bin, hecare kopalnica organizator, acrilico desk organizator, pribor nadzor ps2, Karton, kompozitni akril polje, sequined ličila imetnika, organizator polje kopalnica.

Funkcija:

U-shaped groove design: lahko najdete na bombažno blazinico, ki se lahko preprosto vzamete ven brez odpiranja pokrova v vsakodnevno uporabo, vzemite jo ven iz "U"oblikovan utor.

Robusten in vzdržljiv: iz prosojnih okrepljeno akrilnega materiala, močan okvir, trajno.Enostaven za čiščenje.

S pokrovom: pregledna akril posodo s pokrovom bo preprečilo prahu, delcev, ki vstopajo v kozmetičnih policah in obdržati kozmetični pripomočki urejeno.

Specifikacija:

Material: Plastika

Barva: prozoren

Velikost: 7.3x7.3x18.1cm

Seznam vsebine:

1x bombaž škatla za shranjevanje

Akril, Bombaž ,Škatla Za Shranjevanje, Kozmetični, Ličila Organizator, Bombaž Krog, Imetnik, Karo Vzorec ,Plastična Škatla ,Kopalniške Opreme,

1).Bomo ladja v roku 3-5 delovnih dni (po vaše naročilo količina) po prejemu vašega plačila.

2).STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in ne vključuje vikendi in prazniki.Dobavni rok se lahko razlikujejo, še posebej v času počitnic.

3).čas dostave:

A).Končan v 4-10 delovnih dni UPS / Fedex,

B). 6-15 delovnih dni, ki jih EMS

C).V 20-40 delovnih dneh od Kitajske Post Letalom, ruske državne običajno potrebuje več dni.

d).Poslali vam bomo glede na vašo lokacijo in logistika način, ki ga izberejo, in boste dobili številko za sledenje v roku 1-3 dni po dostavi.

E).Ne prevzemamo odgovornosti za kakršne koli nezgode, zamude ali druge težave, ki so odgovorne za prevozne storitve.

Ker je ročno merjenje lahko povzroči dimenzijsko odstopanje (pozitivne in negativne 1-2 cm nihanje), barve, razlika je posledica dejavnikov, kot so zaslon, vreme, razsvetljava, itd.Fotografijo, ki bo imel različnih barvah, na različnih zaslonih, ampak le manjše razlike ne bo Prosimo za razumevanje, da izdelek, ki je prizadela.

Dragi kupec, če niste zadovoljni z našim izdelkom in storitvijo, prosimo, kontaktirajte nas pred odhodom negativne povratne informacije, nato pa bomo poskušali naši moči, da reši težave in da ste zadovoljni.To je zelo pomembno za nas in hvala za vaše razumevanje.

Hvala za prihod in lep dan.

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<

Podobni izdelki