Brezžična tehnologija Bluetooth Remote Gamepad Krmilnika Miško Za Ipad, Samsung Za Iphone, Android/iOS Tablični Telefon, RAČUNALNIK, Fotoaparat Selfie Zaklopa

Brezžična tehnologija Bluetooth Remote Gamepad Krmilnika Miško Za Ipad, Samsung Za Iphone, Android/iOS Tablični Telefon, RAČUNALNIK, Fotoaparat Selfie Zaklopa

w156487

Novo

Na zalogi

€11.78 €5.89
Količina

Oznake: miške, mause sem fio, android box, bluetooth receiv, primer ipad tipkovnica, Nadzor, nadzor pc, slavno model o brezžični, galaxi, neo pro tv.

100% popolnoma Nova in Visoke Kakovosti Opis: Ta element je prenosna Bluetooth daljinsko upravljanje lahko visijo na ključnih verige, se lahko uporablja kot sprožilec fotoaparata mobilnih telefonov in tabličnih računalnikov , TV okno daljinski upravljalnik, PC daljinski upravljalnik, brezžični Bluetooth krmilnik za igre, brezžično miško, glasba nadzor, e-knjige, flip, VR čelada igre, podporo (iOS) sistem, (Android) sistem, sistem RAČUNALNIKA itd.Z njim vam nikoli ni treba, da zahteva nekaj čudno, da posnamete fotografije.Kaj\ \ 's več, lahko igrate igre sledili vaš način.

Značilnosti:

Večfunkcijsko Brezžična Tehnologija Bluetooth V3.0 Selfie Sprožilec Daljinski / Igralne Konzole Krmilnik

To\'s, zelo majhne in lahke, prenosne uporabe.

Uporablja za mobilni telefon, MID, TV okno, PC, gamepad, brezžično miško,itd

Podpora iOS, Android OS, RAČUNALNIK, itd.

Lahko tudi daljinski nadzor mobilni telefon, tablični računalnik, TV okno in PC

Lahko tudi kot igro brezžični krmilnik in brezžične miške

Specfication

Velikost:73mmx31mmx13mm

Brezžično omrežje:Bluetooth 3.0 združljiva

Brezžični razdalja:2-10m

Združljiv z iOS, Android sistem in PC

CPU:ARM968E-S Core

Baterija:Li-baterija 3,7 V 180mA

Neprekinjeno igra čas: 40 ur

Delovni tok:0.5~4mA

Pripravljenosti tok:0.5-1mA

Polnilni tok:5V

Paket Vključuje:

1*prenosni Bluetooth daljinsko upravljanje

1*Uporabniški Priročnik

Pogosta VPRAŠANJA

Q: Kaj naj naredim, če prejmem škodo predmet?A: V tem primeru se, prosimo, obrnite na nas in poslati video ali fotografijo na nas, mi pa bomo preverili in vam rešitev, potem smo vam vračilo ali znova pošljite, prosim, ne skrbite.Q: Zakaj je logistika počasneje kot običajno?A: Ta element bo poslana preko gospodarstva, način dostave, številko za sledenje lahko sledimo na Kitajskem ali v prenos državi, to ne more podpirati popolno sledenje.Zato element, ki je po nizki ceni., vljudno prosim razumeti, hvala!Q: Kaj pa, če jaz ne prejema blaga?A: Če ne morete prejemati naročila v varstvo kupca, in vi še vedno potreba, ta izdelek, se lahko obrnete na nas in mi bomo ponovno pošlji vas.Če ste utrujeni, klic na čakanju, lahko tudi stik z nami in dobili nadomestila, če je mogoče, prosimo, ne dajejo nam negativne povratne informacije, se vam vnaprej zahvaljujem in imajo dober dan!

Plačilo Zneska Podpore Zneska Naročila VISA in Master Card Kreditne Kartice 0.01 USD-50,000 USD Maestro Debetno Kartico 0.01 USD-50,000 USD WebMoney 0.01 USD-50,001 USD Bančno Nakazilo 20.01 USD-50,000 USD Western Union 0.01 USD-JE 5.000 USD QIWI 0.01 USD-JE 5.000 USD Boleto

1USD-ZA 3.000 USD

1) sprejemamo Alipay, Zahodne Unije, TT.Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive prek varnih plačilnih procesor DEPOZITNI.

2) Plačilo mora biti vložen v 3 dneh od naročila.

3) Če se ne morete prevzem takoj po dražbi blizu, prosimo, počakajte nekaj minut in poskusite znova Plačila mora izpolniti v roku 3 dni.

Pošiljko Način

Čas dostave DHL/ FedEx/ TNT/ UPS Hitrem 3-7 Dni www.kpc-svetijurij.si Premium Dostava 4-15 Dni www.kpc-svetijurij.si Standardna Dostava 10-35 Dni Royal Mail Gospodarstvo 10-15 Dni Rusija Express-SPSR 11-14 Dni China Post Registriranih Air Mail 15-45 Dni Correos Gospodarstvo 20-25 Dni

1) Če so v Braziliji , v čas dostave je 25-90 dni , ne glede na to, kakšno dostava pot, ker po meri.

2) Če ste sellect DHL/FedEx/TNT/UPS Hitrem, morda morali plačati nekaj davka, ko ste se prijavili polje.

3), Če ste iz Brazilije, Čila in Argentine , in izberite DHL/FedEx/TNT/UPS, prosimo, provise nam svojo davčno številko za pomoč, ko blago preide po meri fasterly.

4), Če ste iz Brazilije, Čila in Španija , in izberite UPS dostava pot, boste morali pokazati do plačila dokazilo, ko prideš na polje.

5), Če ste iz Švica, Švedska, Avstrija , in izberite TNT dostava pot, boste morali pokazati do plačila dokazilo, ko prideš na polje.

6), Če ste iz Nemčije , in izberite TNT dostava pot, prosimo, provise vaše podjetje kodo

7) Če je niste dobili vašo pošiljko v roku 30 dni od plačila, se obrnite na nas .Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank!

1) Ste za 7 dni, da nas kontaktirate in 30 dni, da se vrnete na to, od dne, ko ga je prejel.Če je ta postavka je v v vaši lasti več kot 7 dni, se šteje, uporablja in NE BOMO se VPRAŠANJE, želite VRAČILO ALI ZAMENJAVO.NI IZJEM!Ladjar stroškov, je medved, ki jih tako prodajalca in kupca na pol. 2) Vsi vrnjeni izdelki MORAJO BITI v originalni embalaži in MORATE PRISKRBETI se nas s dostava številko za sledenje , posebni razlog za vrnitev, in številko naročila . 3) povrnili vam Bomo VAŠE CELOTNO ZMAGOVALNO PONUDBO ZNESEK, po prejemu element v izvirno stanje in embalaže z vsemi deli in pribor, zajeti, PO TAKO Kupec in Prodajalec preklic transakcije iz www.kpc-svetijurij.si.Lahko pa se odločijo za zamenjavo. 4), Bomo nosi vse stroške prevozov če izdelek (- e) je (so) ne, kot se oglašuje. 1) 8 mesecev omejena Garancija Proizvajalca za pokvarjene izdelke (razen za postavke, poškodovanih in/ali zlorabljena po prejemu).Dodatki pridejo s 3-mesečno garancijo . 2)Okvarjeni elemente je TREBA poročati in se vrnil v garancijskem roku (in v originalni embalaži , če je to mogoče).Morate povejte nam, kaj je napaka in da nam vašo številko naročila .MI NE POPRAVI ALI ZAMENJA PREDMETE Z VELJAVNOSTI GARANCIJE.Strinjate se, da boste vse zgoraj naštete politike ob naročilu na www.kpc-svetijurij.si!

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<

Podobni izdelki