SP70B Digitalni Spirometer Bluetooth, Infrardeči Način Pljuč, Dihalnih Spirometry Diagnostično Programsko opremo

SP70B Digitalni Spirometer Bluetooth, Infrardeči Način Pljuč, Dihalnih Spirometry Diagnostično Programsko opremo

w123164

Novo

Na zalogi

€87.96 €79.16
Količina

Oznake: elektrokardiograma, audio bluetooth sprejemnik, bluetooth receiv, digitalni spirometer, tlak krvi, bluetooth, digitalni avo meter, krvni tlak, srčni utrip, erotično perilo šolarka, digitalni merilnik zraka, mobilna veter, mlin.

Uvod:

SP70B Spirometer je ročna oprema za preverjanje pljuč pogoji, ki jih sprejema infrardeče način za merjenje relativne predmete, in se uporablja za dejavnosti v bolnišnicah, kliniki, družina za redni preskus.

Značilnosti:

Parametri, vključno z DPFS, FEV1, FEV1/DPFS in PEF mogoče izmeriti.Osebne podatke, nastavitve, vključno z, višina, starost, spol, itd.Zdravje prikaz stanja.Bluetooth prenos.Pomnilnik podatkov in pregled primeru funkcijo.Baterija je skoraj prazna označbo.Realnem času, uro in nastavitev.Samodejni vklop / izklop funkcije.Masovni pomnilnik naprave, trgovin do 9999 primerih.

Uspešnost :

Obsega območje: 0~10 L Pretok razpon: 0 L/s~16 L/s Obseg natančnost: ±3 % ali 0.05 L (kar je večje) Pretok natančnost: ±5 % ali 0,2 L/s (kar je večje) Varnostna razvrstitev: interno pogon opreme, tip BF del Delovni tok: 80 mA Napajanje: dve bateriji AAA(Baterije niso vključene)

Paket je vključeno:

1X SP70B Spirometer 1X Mustiuc (za enkratno uporabo) 1X sponka za Nos (neobvezno) 1X Uporabniški Priročnik Telesna značilnost: Dimenzija: 138 mm(L) x 63 mm(W)×47 mm(H) Teža: 130 g (brez baterij)

Plačilo

1.Sprejemamo alipay in paypal tukaj. 2.Vse glavne kreditne kartice in paypal so sprejeli prek varnih plačilnih procesor DEPOZITNI. ★ Uvoznih dajatev, davkov in dajatev, ki niso vključene v predmet, ceno ali stroške dostave.Te stroške kupca odgovornost. ★Prosimo, preverite pri vaši državi carinski urad ugotoviti, kaj ti dodatni stroški bodo pred ponudb/nakupu. 3.S&H se določi na podlagi LADJE, naslov,Davčna in carinska uprava.Uvozne dajatve, davke in dajatve, ki niso vključeni v postavko ceno ali poštne stroške.Te stroške kupca odgovornost.Izogibanje nekatere nepotrebne težave, vas prosimo, preverite pri vaši državi carinski urad, da nas obvestite o tem, kaj bi morali izraziti svojo vrednost, preden odpremo.PROSIMO, UPOŠTEVAJTE,: S&H NE VKLJUČUJE DAJATEV, LOCATL DAVKOV ALI DRUGIH UVOZ PRISTOJBINE.Nismo odgovorni za kateri koli kupec je mesto po meri ali dajatve, uvozne dajatve.

Dostava

1. Predmeti, ki bodo dobavljeni v roku 1-5 delovnih dni po tem, ko smo potrdite plačilo. 2. Nudimo Kodo za Sledenje za vse transakcije, se doda prodaje, evidenco po pošiljanje. 3. Prosim, povejte mi, vaš trenutni naslov po plačilu v roku 24 ur; v nasprotnem primeru, bomo ladja vaše element, ki temeljijo na vašem www.kpc-svetijurij.si naslov, zato poskrbite, da je pravilno.

Garancija:

1. Eno Leto Garancije Proizvajalca za pokvarjene izdelke (razen za postavke, poškodovanih in/ali zlorabljena po prejemu).Pribor prihaja s 6-mesečno garancijo. 2.Če kupec zahteva vrnitev, ko ni kakovost problem postavka ga prejeli,vrnili poštnina je, da jih plača kupec,in poštnina za predmet, ki ne bo vrnil. 3.Če je element, ki je poškodovan, se ob prihodu,kupec lahko zahteva vračilo ali zamenjavo,in poštnino plača nas,medtem,predmet, ki ga je treba vrniti.Opomba: A. Carine ni niti vključeni v postavko vrednost niti poštnina,ki mora biti v pristojnosti kupci.B.Prosimo, preverite pri vaši državi carinski urad ugotoviti, kaj ti dodatni stroški bodo pred ponudb/nakupu.

Nazaj/Vračilo Kupnine

1. Imate 7 dni, da nas kontaktirate in 10 dni, da se vrnete na to, od dne, ko ga je prejel.BOMO VPRAŠANJE, ŽELITE VRAČILO KUPNINE ALI ZAMENJAVE! 2. Vsi vrnjeni izdelki MORAJO BEin prvotno packagingand MORATE PRISKRBETI se nas s dostava številko za sledenje, posebni razlog za vrnitev, in vaš eBay ID. 3. Povrnili vam bomo vaše celotno zmago velik znesek, da ob prejemu element v izvirno stanje in embalaže z vsemi deli in pribor, zajeti, po tako Kupec in Prodajalec preklic transakcije iz eBay.Lahko pa se odločijo za zamenjavo. 4. Povratni prevoz se plača Kupec.

Povratne informacije

Prosim, pustite me pozitivne povratne informacije, če ste zadovoljni z našimi izdelki, Svoje pozitivne povratne informacije bodo cenili,hvala.Če imate kakršne koli težave, se obrnite na nas asap, preden odprete ohišje in pusti negativne povratne informacije, ali ladje element nazaj, obljubimo vam bomo zadovoljen odgovor, hvala vam za vaše razumevanje!

O NAS

Dobrodošli, da poslujejo z nami,smo eden vodilnih proizvajalcev za medicinske pripomočke in medicinske opreme v svetu.S 17 leti neskončnih prizadevanj smo uživali rast in stalno uspeh na mednarodnem trgu.Naše poslovne dejavnosti so usmerjene na linije izdelkov spodaj: 1) široko paleto vsestranski Monitorjev, ki je primerna za vse bolnišnice nastavitev, vključno z ALI, ER, Obnavljanje Soba, Splošno Bolnik ward 2) Spremljanje Dodatki za maksimalno združljivost za vse glavne blagovne znamke (GE, Philips, Schiller, Collin, CSI, Critikon, Nihon Kohden, itd.): vključno z Večkratno uporabo Spo2 Senzor & Ext-Kabel, EKG kabla, EKG kabla, NIBP hlačnice, Zračno cev, sonda Temp 3) EKG pralni in dodatna oprema 4) Infuzijo črpalko in Brizgo Črpalka sistem 5) Porodniška izdelka: Ploda Doppler, Colposcope 6) Medicinsko Slikanje: Barvni Ultrazvok Skener, Prenosni Ultrazvočni Sistem 7) široko paleto združljiv ultrazvočne sonde in popraviti ultrazvočne sonde 8)Doma Medicinske Monitor,Dihanje, Spirometer ,Nebuliser,sonde,Utrip Oximeter,elektronski termometer,Krvni Tlak Monitor, itd......Mi smo trdno zavezani k odličnosti strokovne službe,Vrh quanlity izdelek z Najboljšo Ceno,Najhitrejša Dostava Timeand, Da Boste Zadovoljivo poprodajnih Storitev......Smo upa, da sodeluje z mednarodnimi podjetji za dobavo bolj inovativne zasnove in naprednih tehnoloških izdelkov.Smo iskreno dobrodošli, da postanete eden naših globalnih partnerjev.Mi smo veseli, da vzpostavitvi uspešnega poslovnega odnosa z vami.

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<

Podobni izdelki